Lomi Lomi Massage

LomiLomi2

Een Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaii. Deze vorm van massage helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten, verbetert de doorbloeding van de spieren en spijsvertering, activeert het lymfesysteem en heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.

Deze techniek weerspiegelt ook wel de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in zijn eigen natuurlijke ritme. Laat de vitale energie maar stromen! Bij de LomiLomi massage behandelen wij de achterzijde van het lichaam (rug, armen, handen en benen). Daarbij wordt gebruikt gemaakt van het zachte deel van de onderarmen, handen en de vingers.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Een geoefend Lomi Lomi masseur als Tom Deen oefent de massage uit als een dans, welke spanningen wegspoelt en de energiestromen in het lichaam stimuleert.

De massage vermindert het ophoping van spanning en reduceert het stress en stresssymptomen. Het balanceert de energiestroming in het lichaam o.a. doordat verschillende delen van het lichaam opnieuw tot een geheel met elkaar worden verbonden.

Tarieven:

De tarieven voor de Lomi Lomi Massage zijn:

  • Per uur € 45-
  • Per 1,5  uur € 65,-

Heeft u behoefte aan een Lomi Lomi Massage? Bel dan nu voor een
afspraak via: 06 53 442857.

Cadeau bon voor een half uur of voor een uur.

Cadeau:

Wilt u een leuk, aangenaam en nuttig cadeau geven ? Overweeg dan een cadeaubon
voor Sabaaydi Massage ! Daarbij kunt u kiezen tussen een cadeaubon van 60 minuten, of een van 1,5 uur.

Prijs:

En dat voor een prijs die u echt mee zal vallen !